Menage a trois: marketing, psihoterapie, literaturaAs putea sa numesc cinci, de fapt, ca am vazut doar putin peste jumatate din piesa. Da, blasfemie. Poti sa nu citesti mai departe daca nu poti sa treci peste chestia asta.

  1. E scarboasa gratuit  – amesteci in oala de noapte, maruntesti ce e acolo si imi arati, de ce? Pot sa-mi imaginez si eu ca dracul nu are nicio limita;
  2. Nu propune nicio escatologie – spre deosebire de Dante, de ex.
  3. Nu-mi demonstreaza nimic – sugereaza-mi raul, arata-mi-l, ok, dar apoi du-ma mai departe, integreaza-l si spune-mi ce inseamna asta;
  4. Nu ma ajuta sa inteleg nimic – ce fac eu cu viata mea din punctul asta, dupa ce am vazut piesa? M-a zguduit, bun, si apoi?
  5. E grandioasa pentru ca e grandioasa – Purcarete insusi spune ca s-a concentrat pe prima parte din Faust, pentru ca a doua nu e suficient de dramatica. Clar.
  6. E intensa, deci polarizeaza. Nu am vazut decat elogii. Sunt un om care nu pricepe, piesa nu are nicio critica in nicio tara din multele care au primit-o cu ovatii sau pur si simplu daca O critici esti prost si n-ai cultura?
  7. Stai cu genunchii la gura, urci pe o scara slaba de lemn, intr-un spatiu care nu are autorizatie la incendiu.  Inghiti o tona de praf si nu stii de ce.
  8. Arat virgine violate cu mainile insangerate de Dracul pentru ca, pe vremea lui Goethe, la 14 ani era legal sa te mariti, mai precizeaza Purcarete undeva. Ha!
  9. Iadul nu e asta, neaparat, tusele groase si scabroase sunt doar o mica parte din ceea ce poate trai un om. Suntem atat de abrutizati de trebuie sa fim tarati de par prin praf, sange si cacat ca sa mai reactionam la ceva?
  10. Atat de mult rau mi-a facut doar dupa 75 de minute, cand am depus armele, incat nu m-ar fi mirat ca usile sa fie inchise si sa nu putem iesi decat dupa ce se termina piesa.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: