Menage a trois: marketing, psihoterapie, literatura

Despre mine

DSC_0781Cred cu tarie in puterea terapeutica a cuvantului liber si in cea vindecatoare a emotiilor pozitive. Va invit alaturi de mine sa evoluam impreuna in construirea persoanei frumoase pe care fiecare ne-o dorim sa fim! Astept cu interes comentariile si sugestiile voastre pe acest blog sau la alina@mind-essence.ro.

E nevoie de diplome, certificari, cursuri? Pentru unii da, pentru altii nu. Pentru cine are nevoie de ele pentru a le intari in ceea ce pot primi dintr-o combinatie mai mult sau mai putin ezoterica intre experientele profesionale si de viata pe care le-am acumulat ca psiholog, sociolog, trainer acreditat, specialist in comunicare, psihoterapeut, manager al unei companii multinationale, ele sunt disponibile. Insa ceea ce conteaza atat intr-un post pe blog, cat si intr-o sedinta de psihoterapie sau executive coaching sunt inima deschisa, umorul pertinent si empatia.

Ce fac toata ziua:

  1. Conduc o (dar nu orice!) companie de cercetare de piata si sunt mandra de asta. De increderea lor, adica. Ipsos e un vis devenit realitate. Pentru ca stie sa faca research adevarat, crede in oameni si vorbeste franceza. Motive suficiente pentru un sociolog idealist ca mine.
  2. Activez ca psihoterapeut in practica privata la cabinetul de psihoterapie individuala, de cuplu si de grup Mind Essence. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/MindEssenceRo si aici: http://www.mind-essence.ro.

Pe ce ma bazez, vedeti aici:

View Alina Stepan's profile on LinkedIn

Publicatii

Revista Psychologies, articole:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: